Vozni park

image01

TAXI SAMOBOR 091 57 444 00

REZERVIRAJTE ONLINE

Ostale usluge

 Kurirske usluge

Trebate ekspresno uručenje pošiljke u gradu Samoboru i okolici? Obratite se nama! Zahvaljujući nekoliko naših vozila u gradu Samoboru, u mogućnosti smo brzo reagirati na vaše zahtjeve. Uručit ćemo pismovne pošiljke i dokumente, pakete manje veličine, cvijeće, piće, glazbene instrumente i mnoge druge stvari. U našim vozilima možemo prevesti i Vaše veće stvari sve do dimenzija: 1,3 x 1,3 x 2,5 m. Za stalne klijente nudimo povoljnije tarife i plaćanje fakturom. Pri narudžbi je mogući odabir tipa vozila i vozača.

Usluga Cijena po kilometru Start (3km GRATIS) Čekanje
TK 1,10 Euro 4 Euro 0,1 Euro/min


 Taxi za starije


Usluga senior taxi namijenjena je starijim sugrađanima i za njihov komotan prijevoz u gradu Samoboru i izvan njega. Pouzdano i pravovremeno ćemo vas odvesti do vašeg liječnika, na rehabilitaciju, kod upravnih službi, u kupovinu ili u posjet.
Pripremljena vozila Senior taxi imaju lakši ulaz i izlaz iz vozila, te će Vas dovesti što bliže odredištu. Kod usluge Senior taxi uzimamo u obzir moguće slabiju pokretljivost klijenta i na zahtjev nudimo asistenciju prilikom ulaska i izlaska iz vozila. Moguće je naručiti vozilo telefonom s vaše strane na određenu adresu i točno određeno vrijeme. Kasniji prijevoz kući s dolaskom vozila u dogovoreno vrijeme.

Usluga Cijena po kilometru Start (3km GRATIS) Čekanje
TS 1,10 Euro 4 Euro 0,1 Euro/min


 Taxi za osobe s invaliditetom


Usluga namijenjena tjelesno hendikepiranim građanima.
S obzirom na vašu mobilnost i hendikep, odvest ćemo vas kod vašeg liječnika, na rehabilitaciju, kod upravnih službi, u kupovinu ili u posjet. Kod usluge Taxi za osobe u kolicima, uzimamo u obzir ograničenu pokretljivost klijenta i nudimo asistenciju prilikom ulaska i izlaska iz automobila.
Moguće je naručiti telefonom vozilo unaprijed na s vaše strane odabranu adresu u točno određeno vrijeme. Kasniji odvoz kući s dolaskom vozila u dogovoreno vrijeme.
Na usluzi Taxi za osobe u kolicima surađujemo sa zdravstvenim ustanovama.

Usluga Cijena po kilometru Start (3km GRATIS) Čekanje
TI 1,10 Euro 4 Euro 0,1 Euro/min

 Taxi za životinje


Usluga namijenjena vlasnicima kućnih ljubimaca kao pouzdan i brz prijevoz vašeg ljubimca s obzirom na sigurnost i komfor.
Po narudžbi ćemo vam dovesti vozilo prikladno za prijevoz vašeg ljubimca i odvest ćemo vas i vašeg ljubimca kod veterinara, na izložbu, kod frizera i slično. Nudimo razne tipove vozila prikladnih za prijevoz životinja prema vašim zahtjevima i potrebama. 
Moguće je naručiti vozilo telefonom unaprijed s vaše strane na odabranu adresu u točno određeno vrijeme. Kasniji odvoz kući s dolaskom vozila u dogovoreno vrijeme.
Na usluzi Taxi za životinje surađujemo s veterinarskim ordinacijama.

Usluga Cijena po kilometru Start (3km GRATIS) Čekanje
1,10 Euro 4 Euro 0,1 Euro/min Taxi za 6 osoba


Nudimo vam taxi za čak 8 osoba. Našim ćemo vozilima osigurati grupni prijevoz više osoba istovremeno. Odvest ćemo Vas i Vaše prijatelje sa proslave, u zračnu luku ili na izlet. U našim vozilima možemo prevesti i Vaše veće stvari sve do dimenzija: 1,3 x 1,3 x 2,5 m.

Usluga Cijena po kilometru Start (3km GRATIS) Čekanje
T6 1,33 Euro/km 5 Euro 0,15 Euro/min